Ursus Breweries a lansat aplicaţia online Petre*, pentru cei care vor idei pentru petreceri

Autor: Ioana Mihai Postat la 16 decembrie 2011 14 afişări

În plin sezon de petreceri, Ursus Breweries lansează o nouă aplicaţie online pentru cei care vor să îşi organizeze distracţia într-un mod responsabil. Petre* a fost lansată în cadrul programului ”Află-ţi echilibrul!” şi este disponibilă online la adresa www.desprealcool.ro/petre. Aplicaţia oferă, în funcţie de datele introduse, sugestii de meniuri de mâncare, băutură şi muzică, ingrediente nelipsite de la petreceri.

"Petre* este prescurtarea de la petrecere. Petre* este un organizator de petreceri responsabil, te ajută să pui cap la cap detaliile distracţiei, dar îţi şi atrage atenţia să fii tu însuţi responsabil în alegerile tale. Ne-am gândit că în acest mod simpatic îi putem ajuta pe tineri să îşi organizeze petrecerile şi să se gândească la aspecte care depăşesc doar partea logistică, respectiv îi putem încuraja să aibă simţul măsurii şi să îşi dea seama că a fi responsabil poate fi <cool>. Petre* le arată tinerilor că alcoolul poate fi parte a unei petreceri reuşite, dacă este consumat cu măsură", a declarat Diana Klusch, director corporate affairs Ursus Breweries.

În momentul folosirii aplicaţiei, utilizatorii sunt întrebaţi de Petre* pentru cine, când organizează petrecerea, câte fete şi câţi băieţi vor fi invitaţi şi ce fel de muzică preferă. Apoi, Petre* le propune o listă de băuturi, mâncare şi muzică, pentru a putea organiza petrecerea într-un mod responsabil şi îi ajuta să îşi invite prietenii prin email sau Facebook. Melodiile recomandate de Petre* sunt alese, în funcţie de opţiunile utilizatorilor, din portofoliul de piese al Roton Music şi pot fi ascultate direct din aplicaţie. Pe lângă băuturi ca bere, apă şi sucuri, Petre* recomandă şi reţete inedite de cocktailuri cu bere, pregătite de specialiştii Barmania.

Campania "Află-ţi echilibrul!" a fost lansată la sfârşitul anului trecut şi incurajează oamenii să ia decizii informate despre alcool. Mai multe informaţii şi detalii despre program găsiţi pe www.desprealcool.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ursus Breweries,
online Petre*
/actualitate/ursus-breweries-a-lansat-aplicatia-online-petre-pentru-cei-care-vor-idei-pentru-petreceri-9067298
9067298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.