UPDATE: Johnson ameninţă că va convoca alegeri anticipate dacă Parlamentul nu aprobă acordul Brexit

Autor: Mircea Olteanu, Mediafax Postat la 22 octombrie 2019 29 afişări

UPDATE: Johnson ameninţă că va convoca alegeri anticipate dacă Parlamentul nu aprobă acordul Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a declarat marţi că va convoca alegeri anticipate în cazul în care Parlamentul de la Londra decide să amâne aprobarea acordului de Brexit negociat de guvernul său cu Uniunea Europeană, informează postul CNN.

Dacă Parlamentul "decide să amâne totul", a spus Johnson în Camera Comunelor, atunci "proiectul de lege va trebui retras şi va trebui să ne îndreptăm (...) spre alegeri generale".

"În niciun caz nu voi permite aşa ceva pentru mai multe luni", a adăugat liderul britanic.

Premierul Boris Johnson vrea să convingă parlamentarii britanici să aprobe un program accelerat pentru ratificarea acordului de Brexit, astfel încât Marea Britanie să poată părăsi Uniunea Europeană pe 31 octombrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
M.BRITANIE,
BREXIT,
UE,
acord,
aprobare,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.