Un ultim AVERTISMENT din partea Madridului: Puigdemont are termen până joi să renunţe la proclamarea independenţei Cataloniei

Postat la 16 octombrie 2017 59 afişări

Vicepremierul spaniol Soraya Sáenz de Santamaría a declarat că liderul catalan Carles Puigdemont are timp până joi să renunţe la proclamarea independenţei Cataloniei, informează site-ul cotidianului El Pais.

Un ultim AVERTISMENT din partea Madridului: Puigdemont are termen până joi să renunţe la proclamarea independenţei Cataloniei

"Considerăm că Puigdemont are oportunitatea de a rectifica situaţia, trebuie să răspundă cu «da» sau «nu» la declaraţia (de independenţă)", a declarat vicepremierul.

"Puigdemont a decis să nu răspundă. Cred că nu era dificil să spună «da» sau «nu»", a declarat Santamaría.

"Nimeni nu respinge dialogul, însă dialogul trebuie purtat în cadrul legal", a mai afirmat oficialul spaniol, adăugând că "dialogul nu se cere, se practică".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.