Un stat european va revoca vizele suspecţilor în cazul uciderii lui Jamal Khashoggi

Postat la 24 octombrie 2018 36 afişări

Prim-ministrul britanic Theresa May a anunţat miercuri că ţara sa va revoca vizele tuturor persoanelor suspectate de implicare în uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, măsură luată şi de către autorităţile din Statele Unite, relatează Euronews.

Un stat european va revoca vizele suspecţilor în cazul uciderii lui Jamal Khashoggi

„Autorităţile iau măsuri împotriva tuturor suspecţilor, pentru a preveni intrarea acestora în Marea Britanie. Pentru indivizii care au vize, acestea vor fi revocate azi”, a declarat Theresa May în cadrul unui discurs ţinut în Parlament.

Premierul britanic a anunţat că va avea o discuţie telefonică miercuri după-masă cu Regele Salman al Arabiei Saudite.

Comentariile prim-ministrului britanic vin după ce preşedintele turc Tayyip Erdogan a catalogat uciderea lui Khashoggi drept „nemiloasă şi premeditată”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suspecti,
revocare,
ucidere,
vize,
caz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.