Trei oraşe din Italia sunt destinaţiile preferate de city break ale românilor

Autor: Andra Stroe Postat la 24 octombrie 2018 105 afişări

Roma, Milano şi Alghero (Sardinia) sunt cele mai căutate destinaţii turistice de city break de către români, în această toamnă, potrivit unei analize a agenţiei de turism online Fly Go.

Trei oraşe din Italia sunt destinaţiile preferate de city break ale românilor

Între primele 5 cele mai dorite oraşe pentru un city break în această toamnă se situează, în continuare, Istanbul (Turcia), pe locul al 4-lea, şi Atena (Grecia), locul al 5-lea. Clasamentul destinaţiilor preferate de români este completat de Malta (Malta), Barcelona (Spania), Amsterdam (Olanda), Praga (Cehia) şi Valencia (Spania).

Cât costă un city break în această toamnă

Oraşele din Italia oferă printre cele mai ieftine destinaţii de vacanţă pentru români în această toamnă. Potrivit ofertelor disponibile la acest moment pe Fly Go, un city break la Roma (3 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus şi bilete de avion) costă de la 135 de euro de persoană, în timp ce la Milano porneşte de la 150 de euro. Un sejur în Alghero, o destinaţie mai nouă, poate fi rezervat la preţuri de la 237 de euro.

La nivelul întregului an 2018 (nu doar în sezonul de toamnă), costul mediu al unui city break rezervat de români prin agenţia de turism online Fly Go este de 200 euro de persoană. Cel mai frecvent, călătoria are o durată de 3 nopţi (4 zile) şi poate include sau nu un weekend.

Până la finalul anului, românii mai pot beneficia de un city break scurt, fără să îşi ia zile de concediu, în weekend-ul prelungit de Sf. Andrei şi Ziua Naţională a României, în intervalul 30 noiembrie (vineri fiind zi liberă legal, de Sf. Andrei) – 2 decembrie. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agentie de turism,
analize,
destinatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.