Un patron din România a vrut să angajeze o chinezoaică. Nu şi-a închipuit însă marea problemă pe care o va avea. „Nu este nicio ruşine”

Postat la 20 august 2016 24758 afişări

Un patron din România a vrut să angajeze o chinezoaică. Nu şi-a închipuit însă marea problemă pe care o va avea. „Nu este nicio ruşine”

Tot mai mulţi angajatori români anunţă că vor să aducă în firmele lor muncitori din Ucraina sau Rep. Moldova pentru că nu găsesc forţă de muncă în ţară, sau dacă o găsesc este scumpă, şi asta în condiţiile în care şomajul, în luna iunie, a fost de 6,7%.

La finele anului 2015, regiunile statistice cu cele mai ridicate rate ale şomajului înregistrat au fost Sud-Vest (8,22%), Sud (7,19%) şi Sud- Est ( 6,66%), regiuni în care activităţile rurale sunt preponderente. Se constată existenţa unor disparităţi şi în interiorul regiunilor, unde judeţe predominant agricole coexistă cu cele mai dezvoltate.

Află aici ce i s-a întâmplat cu un patron din România a vrut să angajeze o chinezoaică. Nu şi-a închipuit însă marea problemă pe care o va avea. „Nu este nicio ruşine”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajari,
patron,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.