Un oraş oferă un salariu generos şi o casă gratuită cu patru dormitoare ca parte a unui loc de muncă dar nimeni nu vrea să-l accepte

Postat la 14 februarie 2023 3899 afişări

Un oraş oferă un salariu generos şi o casă gratuită cu patru dormitoare ca parte a unui loc de muncă dar nimeni nu vrea să-l accepte

Un oraş izolat din Australia oferă un salariu uriaş şi cazare gratuită unui medic de familie care doreşte să se stabilească acolo.

În ciuda ofertei aparent atrăgătoare, nu au reuşit să ocupe postul vacant.

Cei 600 de locuitori din Quairading au nevoie disperată de un medic de familie.

Un oraş izolat din Australia oferă un salariu uriaş şi cazare gratuită unui medic de familie care doreşte să se stabilească acolo. Quairading, un orăşel din vestul vast al Australiei, îi va oferi candidatului selectat un salariu de 460.000 de lire sterline şi o casă cu patru dormitoare fără chirie.

În ciuda ofertei aparent atrăgătoare, nu au reuşit să ocupe postul vacant. Oraşul se află la 170 km est de Perth şi resimte efectele unei penurii de medici de familie la nivel naţional. Cei 600 de locuitori din Quairading au nevoie disperată de un medic de familie, după ce au rămas fără unul luni întregi, mulţi dintre ei temându-se că este un dezastru care stă să se întâmple.

Între timp, un oraş vecin a fost nevoit recent să îşi închidă definitiv cabinetul medical după ce nu a reuşit să găsească un medic de familie înlocuitor. Nevoia de un medic de familie este atât de mare încât guvernul australian a intervenit şi va oferi o sumă forfetară de 6.900 de lire sterline dacă medicul de familie rămâne doi ani şi de 13.200 de lire sterline dacă rămâne cinci ani.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acceptare,
casa,
gratuit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.