Un ministru tehnocrat îi răspunde lui Tăriceanu: „Unora a început să le cam placă şefia"

Postat la 18 august 2016 209 afişări

Un ministru tehnocrat îi răspunde lui Tăriceanu: „Unora a început să le cam placă şefia"

Un ministru tehnocrat îi răspunde lui Tăriceanu

Ministrul tehnocrat pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Violeta Alexandru, i-a dat o replică, pe pagina sa de socializare, şefului Senatului, care a explicat într-o emisiune televizată de ce nu a stat la coadă pentru a-şi reînnoi permisul auto. Violeta Alexandru l-a apostrofat pe Tăriceanu spunând că tocmai statul la coadă ajută oficialii să vadă care sunt problemele din sistemul public atunci când vine vorba de birocraţia excesivă.

„Coada şi, de fapt, contactul cu oamenii având probleme zilnice, mi-au fost cea mai bună lecţie în şedinţele echipei guvernamentale când s-au luat primele decizii de simplificare în administraţie, încercând să reducem cât mai mult, etapă cu etapă, din lungimea cozii. Şi acolo unde nu am putut, înca, aşa cum ne-am dorit, când altă soluţie chiar nu era, nu m-am lăsat până nu s-au pus câteva scaune în holul din faţa uşii pentru oamenii care aşteptau să îşi rezolve problemele. Şi un bidon cu apa,” a scris ministrul pe pagina sa de socializare.

Violeta Alexandru a mai precizat şi faptul că ea a stat la coadă ori de câte ori a avut nevoie şi nu e deloc de acord cu afirmaţia şefului Senatului.

„Nu, domnul Tăriceanu nu are dreptate când spune că preocuparea celor cu funcţii nu este statul la coadă, justificând de ce nu a stat si dânsul la aceeasi coadă, cu multi alţi oameni, pentru ridicarea permisului. Pentru mine nu este deloc asa cum spune. În ţara în care îmi cresc copilul, stau la coada, indiferent de funcţie. Nu am paşaport de ministru, am stat la coadă pentru a îmi înscrie fetiţa la şcoală, stau când este nevoie, la coada pentru a rezolva mici încurcături administrative şi, din aceste experienţe, eu una, învăţ foarte multe lucruri când sunt alături de cei care aşteptă, civilizaţi, ca şi mine,” spune Violeta Alexandru pe Facebook.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministru,
tariceanu,
raspuns,
incepere,
sefie,
refuz,
coada,
oameni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.