Un medic din Ploieşti, ironii la adresa protestatarilor: Partikip...Jos Covidu'!

Postat la 01 aprilie 2021 79 afişări

Un medic din Ploieşti, ironii la adresa protestatarilor: Partikip...Jos Covidu'!

Un medic din Ploieşti, ironii la adresa protestatarilor: Partikip...Jos Covidu'!

Managerul Spitalului Judeţean Prahova îi ironizează pe protestatarii care solicita anulare restricţiilor şi scandează „Jos pandemia”. Medicul Bogdan Cristian Nica spune că ar participa şi el la proteste, dar este prea ocupat cu numărul mare de pacienţi în stare gravă.

Bogdan Cristian Nica a scris un mesaj pe Facebook în care arată că la spital sunt din ce în ce mai multe cazuri grave. Asta în timp ce protestatarii solicită anularea restricţiilor.

În mod ironic, medicul ploieştean le transmite oamenilor din stradă că li s-ar alătura, dar că, ghinion, tot masca şi vaccinul reprezintă soluţia la criza provocata de coronavirus.

„La ce mă gândesc, mă întreabă Zucky...Eu?...tot la birou, la spital...mulţi internaţi, cu probleme grave...şi voi, tot la proteste??? Partikip...Jos Covidu'! Dar nu se lasă decât cu mască sau cu vaccin....ghinion”, a scris medicul pe Facebook.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medic,
ploiesti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.