Tranzacţie pe piaţa de profile PVC: VEKA preia Gealan, ambele grupuri germane fiind active în România

Postat la 12 martie 2014 40 afişări

Producătorul german de profile PVC pentru ferestre şi uşi VEKA a anunţat miercuri că va prelua grupul german Gealan, cu acelaşi obiect de activitate, tranzacţia dintre cele două companii prezente şi în România aşteptând aprobarea autorităţilor competente.

Tranzacţie pe piaţa de profile PVC: VEKA preia Gealan, ambele grupuri germane fiind active în România

 "În calitate de partener esenţial al producătorilor europeni de ferestre, trebuie să facem faţă provocărilor pieţei. De aceea ne întărim poziţia concurenţială şi, prin îmbinarea expertizei noastre extensive în tehnologia profilelor, vom atinge un nou potenţial pe piaţă şi oportunităţi de afaceri. În plus, astfel vom contribuim şi la consolidarea pieţei de profil", a declarat, într-un comunicat, Andreas Hartleif, CEO al grupului VEKA.

Cele două părţi au agreat ca toate informaţiile care fac referire la această achiziţie să fie păstrate sub strictă confidenţialitate.

Afacere de familie, VEKA are peste 3.600 de angajaţi în 25 de subsidiare pe trei continente şi a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 793 milioane euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tranzactie-pe-piata-de-profile-pvc-veka-preia-gealan-ambele-grupuri-germane-fiind-active-in-romania-12250163
12250163
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.