​Transylvania Open a fost votat cel mai bun turneu de tenis din lume la categoria 250

Autor: Miruna Diaconu Postat la 22 decembrie 2022 31 afişări

​Transylvania Open a fost votat cel mai bun turneu de tenis din lume la categoria 250

Turneul de tenis Transylvania Open, care are loc în Cluj-Napoca şi a ajuns la cea de-a doua ediţie, a fost votat ca cel mai bun turneu de tenis din lume la categoria 250. Premiul obţinut de către turneul de la Cluj a fost obţinut în urma voturilor oferite de jucătoarele care au ales competiţia favorită din circuit.

„Transylvania Open by Verdino a fost recunoscut drept unul dintre turneele remarcabile ale sezonului şi a fost votat Turneul Anului 2022 de jucătorii din circuitul internaţional. Este o realizare incredibilă care subliniază cantitatea enormă de muncă grea depusă de echipa care a organizat acest turneu şi care demonstrează dedicarea oferită pentru a oferi o experienţă frumoasă şi caldă pentru sportivii WTA”, spune Steve Simon, CEO WTA.

Turneul este organizat de Sports Festival, cofondat de Patrick Ciorcilă, care se ocupă şi de evenimentul Winners Open la Cluj. Anul acesta, Ana Bogdan, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Barbora Krejcikova şi Eugenie Bouchard au fost câteva din numele sportivelor participante ale ediţiei din acest an a Transylvania Open.

”Este o bucurie şi o onoare imensă pentru noi să primim această distincţie. Am muncit foarte mult în ultimii doi ani şi ne-am canalizat toate forţele pentru ca Transylvania Open să fie un turneu la standarde internaţionale şi de care România să fie mândră. Faptul că jucătoarele au avut cea mai minunată experienţă anul acesta, în cadrul unui turneu de tenis WTA250, la Cluj-Napoca, ne motivează şi ne oferă o responsabilitate şi mai mare de a oferi calitate tenisului şi tenis de calitate”, spune Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open.

Cea de-a doua ediţie Transylvania Open WTA250 s-a desfăşurat în perioada 8-16 octombrie 2022, pe hard, în sala polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca.​​

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegere,
calitate,
competitie,
experienta,
munca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.