Toyota Motor va crea 400 de locuri de muncă la o fabrică din Statele Unite

Postat la 25 ianuarie 2017 55 afişări

Toyota Motor Corp a anunţat că va crea 400 de noi locuri de muncă pentru construcţia mai multor SUV-uri la fabrica din Indiana, Statele Unite, în contextul în care preşedintele Donald Trump le cere producătorilor să construiască mai multe maşini în ţară, potrivit Reuters.

Toyota Motor va crea 400 de locuri de muncă la o fabrică din Statele Unite

Producătorul japonez de maşini susţine că locurile de muncă fac parte din planul de îmbunătăţire a fabricii din Princeton, Indiana şi au fost incluse în planurile anunţate la începutul lunii ianuarie care vizează investiţii de 10 miliarde de dolari în operaţiunile din Statele Unite în următorii cinci ani.

Anunţul vine după ce Trump s-a axat în prima săptămână de când a preluat adiministraţia pe politici protecţioniste, remarcându-se retragerea Statelor Unite din Acordul de parteneriat transpacific (TPP).

Mai mult, preşedintele Donald Trump a spus că va aplica o taxă de 35% maşinilor din import, susţinând că va renegocia Acordul comercial nord-american cu Mexic şi Canada.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.