Titlurile executorii în 2013 la salariile câştigate în instanţă, plătite în etape

Postat la 20 decembrie 2012 12 afişări

Guvernul a decis un sistem distinct de plată a drepturilor salariale restante stabilite prin hotărâri judecătoreşti care vor deveni executorii anul viitor, în care în primul an de la data la care hotărârea devine executorie este achitat doar 5%, iar restul este plătit în etape până în al cincilea an.

Sistemul a fost decis de Guvern prin ordonanţă de urgenţă aprobată în şedinţa de marţi.

Actul normativ stabileşte că plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială stabilite în favoarea personalului din instituţiile şi autorităţile publice, devenite executorii în perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2013, va fi efectuată într-un sistem în care în primul an de la data la care hotărârea judecătorească devine executorie este achitat doar 5% din valoarea titlului executoriu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
executori,
instanţă
/actualitate/titlurile-executorii-in-2013-la-salariile-castigate-in-instanta-platite-in-etape-10403957
10403957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.