Tineri manageri de top 2018: Viorel Canja, senior vice president threat intelligence operations, Bitdefender

Autor: Florin Casota Postat la 15 august 2018 386 afişări

Tineri manageri de top 2018: Viorel Canja, senior vice president threat intelligence operations, Bitdefender

Viorel Canja este vicepreşedinte al departamentului de Cyber Threat Intelligence al Bitdefender, o echipă formată din circa 200 de analişti de ameninţări informatice din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. El conduce dezvoltarea tehnologiilor cheie pentru Bitdefender şi este responsabil de laboratoarele de cyber threat intelligence.

Canja a lucrat din studenţie la Bitdefender ca şi cercetător de viruşi, iar din anul 2000 conduce echipele care răspund de dezvoltarea tehnologiilor folosite pentru detecţia diferitelor ameninţări. El a fost unul dintre primii zece angajaţi din Bitdefender şi spune că a avut „oportunitatea unică să mă dezvolt profesional într-o companie care a crescut exponenţial în ultimii 17 ani, de la 4-5 oameni la peste 1.500”.

2017 a fost un an bun pentru Bitdefender, produsele companiei obţinând cel mai mare număr de premii de până acum, dublu faţă de anul precedent.

„Dacă o provocare în cariera mea a fost redresarea companiei din punct de vedere tehnologic, pentru accederea în vârful ierarhiilor mondiale, reuşita numărul unu de până acum e faptul că, alături de echipă, am câştigat încrederea celor mai mari companii din lume pentru a le proteja infrastructurile”, spune Canja. În prezent, peste o treime dintre soluţiile de securitate de pe piaţă folosesc tehnologii dezvoltate de Bitdefender.


39 de ani  

senior vice president threat intelligence operations  

Bitdefender

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.