Eurostat: România a avut cea mai mare creştere economică din UE în T2 faţă de T1 2018

Postat la 14 august 2018 1070 afişări

În trimestrul al doilea din 2018, România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană (1,4%) comparativ cu trimestrul anterior, arată un raport publicat marţi de Eurostat - Biroul de Statistică al Uniunii Europene.

Eurostat: România a avut cea mai mare creştere economică din UE în T2 faţă de T1 2018

Comparativ cu acelaşi trimestru al anului precedent, creşterea economică a României din trimestrul doi al anului 2018, a fost de 4,2%, menţionează Eurostat.

După România, ţările cu cele mai mari creşteri economice din trimestrul II 2018, faţă de trimestrul anterior au fost Slovacia şi Suedia (ambele cu 1%), Ungaria şi Polonia (ambele cu 0,9%), urmate de Bulgaria, Cipru şi Letonia (toate 0,8%).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.