Tineri manageri de top 2018: Valentin Storoj, managing director, Raben Logistics România

Autor: Andra Stroe Postat la 19 iulie 2018 290 afişări

Tineri manageri de top 2018: Valentin Storoj, managing director, Raben Logistics România

Valentin Storoj este responsabil de coordonarea tuturor departamentelor din companie şi de deschiderea noilor centre logistice, având în subordine 40 de oameni.

Absolvent al Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti, Valentin Storoj este de peste doi ani managing director al filialei locale a companiei de logistică, având peste 14 ani de experienţă în domeniu.

Raben Group este unul dintre cei mai mari operatori de transporturi şi logistică din Europa, fiind prezent pe piaţa locală din 2016. Anul trecut, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 3 milioane de euro şi a deschis două noi depozite, în Sibiu şi Cluj. Compania are o capacitate totală de depozitare de 5.400 mp pe plan local, în patru locaţii şi 30 de mijloace de transport.


37 de ani  

managing director   

Raben Logistics Romania SRL

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.