Tineri manageri de top 2018: Roxana Beldiman, operations consultant, Premier Restaurants România

Autor: Ioana Matei Postat la 18 iulie 2018 209 afişări

Tineri manageri de top 2018: Roxana Beldiman, operations consultant, Premier Restaurants România

Din rolul de operations consultant în cadrul Premier Restaurants România, Roxana Beldiman coordonează activităţile operaţionale în cinci restaurante McDonald’s din Bucureşti: ParkLake, America House, Barbu Văcărescu, Titan şi Veranda. Ea lucrează în mod direct cu directorii restaurantelor, dar şi cu întreaga echipă de manageri şi lucrători. Astfel, spune ea, în fiecare zi interacţionează cu câte 10-20 de oameni din fiecare restaurant.

Absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Management, Roxana Beldiman şi-a construit întreaga carieră de până acum în cadrul restaurantelor McDonald’s, iar tânăra îşi aminteşte fiecare pas făcut până la rolul actual: primul loc de muncă, de pildă, a fost în restaurantul din Piaţa Romană, unde în mai puţin de un an a fost promovată de la angajat crew, la poziţia de crew trainer (un angajat care are experienţa tuturor zonelor de lucru şi oferă training altor noi lucrători).

„În primă fază, mi-am spus că o să mă angajez la McDonald’s doar pentru o perioadă scurtă de timp. Când m-am angajat aici era luna august şi am zis că stau până în octombrie, fiindcă nu ştiam sigur dacă o să fac faţă cu munca şi facultatea. Dar m-am ataşat atât de tare şi mi-au plăcut atât de mult colectivul, echipa, oamenii, încât după 12 ani sunt tot aici”, spune ea.

În acest interval, a evoluat prin mai multe roluri, dintre care cele mai recente au fost de director de restaurant, la Bucur Obor, iar apoi la America House, post din care a avansat în funcţia actuală. „Cariera m-a dus în restaurante diferite din punct de vedere operaţional, dar fiecare dintre ele m-a învăţat să cresc şi să interacţionez cu toate tipurile de clienţi care ne vizitează în fiecare zi, dar şi cu angajaţi care au percepţii şi nevoi diferite”, îşi descrie ea evoluţia.


31 de ani  

operations consultant  

Premier Restaurants Romania

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.