Tineri manageri de top 2018: Oana Azoiţei,call center manager, eSky România

Autor: Florin Casota Postat la 14 iulie 2018 334 afişări

Tineri manageri de top 2018: Oana Azoiţei,call center manager, eSky România

Oana Azoiţei coordonează activitatea departamentului Customer Service în cadrul eSky România şi oferă consultanţă departamentelor de call center la nivelul grupului eSky. „Mă asigur că echipa de aici se dezvoltă şi îşi desfăşoară activitatea conform standardelor de calitate, dar în acelaşi timp am în vedere să propag know-how-ul nostru şi către alte pieţe care au nevoie de îndrumare şi supervizare.” În prezent, ea coordonează o echipă formată din 48 de consultanţi.

Şi-a început cariera la linia aeriană Blue Air pe poziţia de reservations and customer service agent, în 2010 a trecut la eSky în rolul de travel consultant, iar din 2012 ocupă poziţia de call center manager. „Cu multă muncă şi ambiţie, am reuşit ca, pornind de la funcţia de sales consultant şi ulterior call center team leader, să mi se încredinţeze poziţia de call center manager, la mai puţin de doi ani de la angajarea la eSky. Ulterior, mi-a fost propusă propagarea modelului de funcţionare a departamentului în cadrul grupului, prima filială aleasă fiind cea din Brazilia.”

Oana Azoiţei spune că momentul cel mai dificil din carieră a fost perioada relocării în Brazilia, fiind însărcinată să creeze şi să dezvolte departamentul de customer service de acolo. Prima barieră a fost cea lingvistică. „În momentul în care am ajuns în birou, am constatat că niciun membru al echipei nu vorbea limba engleză, iar eu nu vorbeam limba portugheză!”, spune Azoiţei, care menţionează că singura soluţie era ca ea să înveţe portugheza şi încă într-un ritm rapid. „Acum iau orice provocare mult mai uşor, fără stres – în plus, am învăţat şi o limbă străină pe care nu credeam că o să o învăţ vreodată.”

Legat de cea mai mare reuşită, ea spune că aceasta este transformarea departamentului local într-un nume de referinţă la nivelul grupului.

Peste zece ani, Oana Azoiţei se vede „parte a transformării customer service-ului din forma pe care o cunoaştem acum, transformare care a început deja odată cu social media, chat, videochat, AI şi tot ce ţine de eficientizarea şi adaptarea canalelor de comunicare între client şi companie”.


31 de ani  

Call Center manager   

eSky România

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.