Tineri Manageri de top 2018: Bogdan Badea, CEO, eJobs România

Autor: Andra Stroe Postat la 23 iulie 2018 485 afişări

Tineri Manageri de top 2018: Bogdan Badea, CEO, eJobs România

De la 1 martie 2018, Bogdan Badea conduce eJobs, coordonând activitatea a 85 de oameni. Întrebat depre responsabilităţile sale, el spune: „Dacă răspunsul ar trebui să se limiteze la două cuvinte, aş spune «de toate». Şi asta pentru că, atunci când conduci o companie, este imposibil să nu te implici în toate zonele de activitate. Fără a fi o victimă a micromanagementului, pe care îl consider profund nociv pentru sănătatea unei companii şi a unei echipe, mă număr printre managerii care sunt direct implicaţi şi la curent cu mai toate proiectele interne. Şi îi încurajez şi pe colegii mei să facă la fel şi să aibă o abordare şi o viziune cât mai antreprenoriale”. Dincolo de asta, însă, la nivel macro, principalele atribuţii pe care le are sunt legate de dezvoltarea businessului eJobs România, care se ramifică de la an la an cu proiecte şi divizii noi, compatibile cu nevoile în permanentă schimbare ale pieţei.

eJobs România deţine astăzi mai mult de jumătate din piaţa de profil, nu doar din perspectiva cifrelor financiare, ci şi în ceea ce priveşte numărul de candidaţi activi pe platformă (aproape 4 milioane) şi de anunţuri de joburi postate (aproape 40.000 în orice moment).

Absolvent al Facultăţii de Cibernetică (ASE), al unui master în comunicare la SNSPA şi al unui alt master de corporate finance (ASE), Bogdan Badea are un parcurs profesional care include cinci companii - Procter & Gamble, Smartree România, Accace România, E&Y şi eJobs. În toate a avut poziţii de management, iar în două dintre ele a ajuns pe cea mai înaltă treaptă ierarhică. „Fiecare schimbare pe care am făcut-o în carieră m-a ajutat să cresc şi să descopăr noi lucruri despre mine, ca profesionist, dar şi ca om, iar acum mă bucur că am ajuns într-un punct de maturitate profesională în care pot să pun în valoare toată experienţa pe care am acumulat-o în ultimii ani.”

Despre cel mai dificil moment din carieră spune că la un moment dat a ales să revină într-o companie de unde plecase cu trei ani înainte. „La prima vedere, părea un pas în spate, dar acum, privind în urmă, se dovedeşte că a fost o alegere foarte bună. În ciuda faptului că viaţa noastră cotidiană, de la birou, înseamnă multe cifre, calcule, predicţii şi strategii, de multe ori intuiţia le poate înlocui pe toate la un loc şi determină schimbări la 180 de grade. Din fericire, unele sunt de foarte bun augur.” Despre viitor, Bogdan Badea spune, hotărât, că „este digital. Şi când spun asta nu mă gândesc neapărat la ce se va întâmpla peste 10 ani, ci la ce se va întâmpla mâine, săptămâna viitoare sau peste o lună. De aceea, cu siguranţă mă văd tot într-un business digital, fie din postura de angajat, fie din cea de antreprenor”. 


34 de ani  

CEO  

eJobs Romania

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.