Tineri manageri de top 2018: Alexandru Mitrache, head of land development, Cushman & Wakefield Echinox

Autor: Andra Stroe Postat la 20 iulie 2018 292 afişări

Tineri manageri de top 2018: Alexandru Mitrache, head of land development, Cushman & Wakefield Echinox

Alexandru Mitrache ocupă de trei ani funcţia de head of land development în cadrul Cushman &Wakefield Echinox şi conduce o echipă de două persoane, cu ajutorul căreia a tranzacţionat anul trecut peste 100.000 mp de terenuri atât în Bucureşti cât şi în ţară.

Este absolvent al Universităţii Româno-Americane, Facultatea de Relaţii Comerciale şi Financiar-Bancare Interne şi Internaţionale din Bucureşti, şi a obţinut o diplomă de master în cadrul Universităţii din Sheffield, UK. Parcursul său profesional a început în cadrul multinaţionalei Oracle România, în 2004, când compania americană îşi deschidea primul sediu de outsourcing din Bucureşti. În 2006, atras de ideea de a interacţiona direct cu oamenii, s-a hotărât să intre în domeniul imobiliarelor.

Astfel, în 2007, s-a alăturat echipei Eurisko, intrând „direct în miezul tranzacţiilor cu terenuri, extraordinar de vizibile, tangibile şi căutate la acea vreme”. Următoarea etapă în carieră a constituit-o experienţa Kaufland, unde a deţinut poziţia de director de dezvoltare. Într-un final, „a urmat oportunitatea de a mă alătura în 2015 echipei DTZ Echinox, actualul Cushman & Wakefield Echinox, pentru a coordona departamentul de land development, gestionând activitatea de consultanţă în dezvoltare şi intermediere a terenurilor comerciale”. 

Pe lângă o serie de satisfacţii profesionale, precum prima tranzacţie intermediată (terenul pe care astăzi este proiectul Amber Gardens din Tunari), primul magazin Kaufland pentru care a obţinut o autorizaţie de construire la Târgu Secuiesc sau primul proiect livrat la cheie, pe care l-a coordonat singur, integral, cea mai mare reuşită la locul de muncă a fost de ordin personal. „La locul de muncă m-am îndrăgostit de o colegă care astăzi este mama celor doi fii ai noştri.”  Nu ştie dacă în ţară sau peste hotare, dar peste zece ani se vede cu siguranţă în strânsă legătură cu dezvoltarea imobiliară.


37 de ani  

head of land development  

Cushman & Wakefield Echinox

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.