Cum a câştigat Kim Kardashian 5 milioane dolari în 5 minute!

Postat la 20 iulie 2018 190 afişări

Vedeta de 37 de ani s-a îmbogăţit, în doar cinci minute, cu 5 milioane de dolari.

Cum a câştigat Kim Kardashian 5 milioane dolari în 5 minute!

Recent, Kim Kardashian a lansat un nou set de parfumuri sub semnatura ei, care s-au vândut aproape imediat. Probabil cel mai impresionant lucru este că diva şi compania ei nu au cheltuit nici măcar un cent pe publicitate şi, în loc de asta, au optat să mizeze pe postările de pe social media.

 

În afară de promovarea pe conturile ei de socializare, Kim a trimis aceste parfumuri prietenelor sale celebrităţi, precum Drew Barrymore, dar şi tuturor surorilor sale, care au postat pe Instagram şi alte aplicaţii aceste daruri.

 

Kim a lansat o serie de trei parfumuri, numite Kimoji Vibes, Kimoji Cherry şi Kimoji Peach, la preţul de 45 de dolari fiecare. 

 

Cittii mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.