Tineri Manageri de top 2018: Adela Ciucioi, audit partner, KPMG

Autor: Andra Stroe Postat la 21 iulie 2018 793 afişări

Tineri Manageri de top 2018: Adela Ciucioi, audit partner, KPMG

Adela Ciucioi este partener în cadrul departamentului de audit al KPMG România, având 17 ani de experienţă în audit şi consultanţă. Absolventă a Facultăţii de Relaţii Internaţionale, ea este membră a Camerei Auditorilor din România şi a Asociaţiei Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din Marea Britanie (ACCA).

Din 2016, Adela Ciucioi este reprezentanta României în cadrul ACCA International Assembly.

În audit, managerul de la KPMG coordonează peste 500 de profesionişti şi un portofoliu divers de clienţi. „La sfârşitul anilor ’90, ca studentă a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, îmi doream să devin ambasador al României”, povesteşte ea. „Deşi acum am un alt titlu pe cartea de vizită, prin faptul că interacţionez în fiecare zi cu oameni din cel puţin 4-5 ţări diferite şi pentru că promovez mediul de afaceri din România prin proiectele în care sunt implicată, pot spune că mi-am împlinit visul.”

De-a lungul anilor, a avut ocazia să participe şi la alte proiecte remarcabile, care au format-o profesional şi personal: proiecte metodologice regionale, audituri pre şi postachiziţii de business şi un proiect de integrare de business în industria retail „în care aspectele tehnice provocatoare s-au îmbinat cu armonizarea culturilor organizaţionale diferite”. În măsura timpului disponibil, se dedică şi pasiunilor sale - tenisul şi lecţiile de pian - însă familia este întotdeauna pe primul loc. Unde se vede peste 10 ani? „Alături de oameni talentaţi, într-un proiect care îmbină inovaţia cu responsabilitatea socială”, mai spune Adela Ciucioi.


40 de ani  

audit partner   

KPMG România

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.