Teheranul acuză Washingtonul de "iranofobie" şi înarmarea unor "terorişti periculoşi"

Postat la 22 mai 2017 31 afişări

Iranul a acuzat, luni, Statele Unite că ar vinde arme unor "terorişti periculoşi" din Orientul Mijlociu şi de răspândirea "iranofobiei" pentru a încuraja statele arabe să cumpere armament, a declarat un reprezentat al Ministerului de Externe de la Teheran, potrivit Reuters.

Teheranul acuză Washingtonul de "iranofobie" şi înarmarea unor "terorişti periculoşi"

"Din nou, prin afirmaţiile nefondate şi repetitive despre Iran, preşedintele american (...) a încercat să încurajeze ţările din regiune să cumpere mai multe arme prin răspândirea iranofobiei", a declarat Bahram Qassemi, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe de la Teheran.

Trump, aflat în vizită în Arabia Saudită, a cerut liderilor arabi şi islamici să se unească pentru a înfrânge militanţii islamişti, afirmând că, timp de mai multe decenii, Iranul a sprijinit conflictele religioase şi terorismul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.