Tarom: Administraţia Prezidenţială să spună dacă mai vrea să închirieze avionul pentru preşedinte

Postat la 21 martie 2013 16 afişări

Conducerea Tarom a solicitat Administraţiei Prezidenţiale să precizeze dacă doreşte continuarea sau rezilierea contractului de închiriere a aeronavei utilizată de preşedinte, într-un "gest de curtoazie", în condiţiile în care conducerea executivă are deja mandat pentru valorificarea aeronavei.

Tarom: Administraţia Prezidenţială să spună dacă mai vrea să închirieze avionul pentru preşedinte

 "A fost redactată o scrisoare, ieri sau alaltăieri, adresată Administraţiei Prezidenţiale, în care a fost expusă situaţia şi prin care s-a solicitat instituţiei să precizeze dacă doreşte continuarea actualului contract sau rezilierea", a declarat joi Dan Pascariu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Tarom.

El a precizat că avionul respectiv, un Airbus A 310, nu este o "aeronavă prezidenţială" sau o "aeronavă a preşedintelui Băsescu", iar conducerea executivă a companiei are mandat să caute clienţi pentru valorificarea acesteia, în condiţiile costurilor de mentenanţă ridicate.

"Este o chestie de curtoazie", a spus Pascariu, referindu-se la solicitarea adresată Administraţiei Prezidenţiale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tarom-administratia-prezidentiala-sa-spuna-daca-mai-vrea-sa-inchirieze-avionul-pentru-presedinte-10681884
10681884
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.