SURPRIZĂ majoră: Salariul colosal pe care îl câştigă un medic rezident în România

Postat la 07 august 2018 270 afişări

Venitul mediu net al celor 850 de medici rezidenţi care lucrează în Spitalul Judeţean Pius Brînzeu din Timişoara a fost de 7.500 de lei în aprilie 2018, în creştere cu 42% faţă de luna februarie 2018, când era de 5.300 de lei, conform calculelor ZF bazate pe excelul publicat lunar pe site-ul spitalului judeţean din Timişoara, unul dintre cele mai transparente spitale din ţară în ceea ce priveşte veniturile salariale ale angajaţilor.

SURPRIZĂ majoră: Salariul colosal pe care îl câştigă un medic rezident în România

Cel mai mare salariu în Timişoara în luna aprilie a fost de 10.696 de lei net pentru un medic rezident din anul şase. La polul opus, cel mai mic salariu a fost de 1.895 de lei net pentru un medic rezident din anul trei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.