Decizie şoc luată de unul dintre giganţii internaţionali de pe piaţa băuturilor

Autor: Ioana Matei Postat la 06 august 2018 30784 afişări

Decizie şoc luată de unul dintre giganţii internaţionali de pe piaţa băuturilor

CEO-ul PepsiCo, Indra Nooyi, prima femeie CEO a companiei internaţionale din industria băuturilor răcoritoare, şi-a anunţat plecarea din cadrul acesteia, potrivit unui anunţ  publicat recent în presa internaţională.

Ea va fi înlocuită de Ramon Laguarta, preşedintele actual companiei. El va fi al şaselea CEO al producătorului de băuturi. Mandatul lui Nooyi se va termina la finalul lunii octombrie, după 24 de ani pe care i-a petrecut în cadrul PepsiCo. Ea va rămâne însă în consiliul director al grupului în calitate de preşedinte al acestuia până la începutul anului viitor.

”Să conduc PepsiCo a fost într-adevăr onoarea vieţii mele şi sunt incredibil de mândră de tot ceea ce am făcut în ultimii 12 ani pentru a deservi nu doar intereseleacţionarilor companiei, dar şi pe ale tuturor celor implicaţi în comunităţile pe care le deservim”, a spus Nooyi într-o declaraţie oficială.

Înainte să îşi înceapă cariera în cadrul PepsiCo, Laguarta a lucrat pentru producătorul de acadele spaniol Chupa Chups.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.