Studiul privind reabilitarea a zece clădiri cu risc seismic din Centrul Vechi, aprobat de Consiliul General. Care sunt imobilele vizate

Postat la 31 octombrie 2013 39 afişări

Proiectul privind un studiu de fundamentare prin care să se decidă cum vor fi reabilitate zece clădiri cu risc seismic din Centrul Istoric aflate în proprietatea municipalităţii, construite între 1824 şi 1930, a fost aprobat, joi, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Studiul privind reabilitarea a zece clădiri cu risc seismic din Centrul Vechi, aprobat de Consiliul General. Care sunt imobilele vizate

 Proiectul de hotărâre are în vederea aprobarea unui studiu de fundamentare prin care să fie prospectată posibilitatea începerii unui proiect de investiţie în regim de concesiune de lucrări publice sau servicii ori printr-un parteneriat public- privat pentru consolidarea şi restaurarea clădirilor cu risc seismic din Centrul Istoric aflate în proprietatea municipiului Bucureşti.

Pe lista imobilelor pentru care ar putea fi realizat studiul de fundamentare se află zece clădiri cu ani de construcţie între 1824 şi 1930, cu regim de înălţime de până la patru etaje şi cu suprafeţe între 144,45 metri pătraţi şi 3.132,85 metri pătraţi.

Trei din cele zece clădiri sunt pe strada Lipscani, la numerele 33, 44 şi 75, alte două sunt pe strada Blănari, la numerele 6 şi 13 şi câte una pe străzile Franceză nr. 5, Covaci nr. 11, Bărăţiei nr. 50, Sfânta Vineri nr. 7, corpul B şi Calea Moşilor nr. 82 (cunoscută sub numele de Hanul Polonez).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/studiul-privind-reabilitarea-a-zece-cladiri-cu-risc-seismic-din-centrul-vechi-aprobat-de-consiliul-general-care-sunt-imobilele-vizate-11598997
11598997
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.