Ştirea din România care a apărut în toate ziarele din Marea Britanie. Ce oportunitate le oferă românii englezilor

Postat la 01 iulie 2016 4099 afişări

Ştirea din România care a apărut în toate ziarele din Marea Britanie. Ce oportunitate le oferă românii englezilor

Uniunea Europeană este în fierbere după referendumul de ieşire a Marii Britanii din UE. Liderii celor 27 de state rămase caută soluţii să gestioneze acastă criză fără precedent de la înfiinţarea Bocului Comunitar până acum. Mai mult, miniştrii de Externe ai Franţei şi Germaniei ar fi dezvăluit, în faţa grupului de la Vişegrad, un plan de a transforma statele UE într-un superstat gigant, în care ţările membre ar trebui să renunţe la armata proprie sau la banca naţională.

În tot acest timp o ştire din România a explodat în toată presa din Marea Britanie, fiind preluată, ulterior, de jurnaliştii din întreaga lume. 

Află aici care este ştirea din România care a apărut în toate ziarele din Marea Britanie. Englezilor nu le vine să creadă că este adevărat

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stirea-din-romania-care-a-aparut-in-toate-ziarele-din-marea-britanie-ce-oportunitate-le-ofera-romanii-englezilor-15513114
15513114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.