Şoc în lumea tenisului: fostul număr 1 mondial SE RETRAGE!

Postat la 11 ianuarie 2019 40 afişări

Andy Murray (31 de ani, 230 ATP) a oferit, joi noapte, 10 ianuarie, un moment emoţionant: s-a prezentat la conferinţa de presă de dinaintea Australian Open cu lacrimi în ochi, a stat un minut şi jumătate în faţa reprezentanţilor mass-media, apoi şi-a anunţat retragerea din tenis în acest an!

Şoc în lumea tenisului: fostul număr 1 mondial SE RETRAGE!

Ultimii ani au fost un adevărat chin pentru omul care a rescris istoria tenisului din Marea Britanie, iar accidentările l-au ţinut, constant, departe de forma care l-a consacrat, l-a dus pe primul loc în lume şi i-a asigurat locul în "Big 4", alături de Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic. În timp ce marii săi rivali se pregătesc pentru o nouă demonstraţie la Australian Open, Murray, pus la pământ de accidentări, a anunţat că ar vrea ca Wimbledon 2019 să fie ultimul turneu la care participă: "Wimbledon este turneul cu care aş vrea să-mi închei cariera, dar nu sunt sigur că o voi putea face. Nu sunt sigur că voi putea juca având dureri pentru încă patru-cinci luni", a spus Murray, la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Roberto Bautista Agut, din primul tur de la Australian Open.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tenis,
retragere,
mondial,
soc,
australian open,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.