Papa Francisc vine în România, pentru o vizită de trei zile. Administraţia Prezidenţială a anunţat DATA

Postat la 11 ianuarie 2019 76 afişări

Administraţia Prezidenţială a anunţat, vineri, că Sanctitatea Sa Papa Francisc va întreprinde o Vizită Apostolică în România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019. Sanctitatea Sa va vizita oraşele Bucureşti, Iaşi şi Blaj şi Sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc.

Papa Francisc vine în România, pentru o vizită de trei zile. Administraţia Prezidenţială a anunţat DATA

Primind invitaţia Preşedintelui României, a Autorităţilor statului şi a Bisericii Catolice din România, Sanctitatea Sa Papa Francisc va întreprinde o Vizită Apostolică în ţară noastră în perioada 31 mai – 2 iunie 2019. Cu această ocazie, Sanctitatea Sa va vizita oraşele Bucureşti, Iaşi şi Blaj şi Sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, programul de călătorie va fi publicat la o dată ulterioară.

Citiţi mai multe pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.