Avertisment fără precedent: În România se vor pierde 60.000 de locuri de muncă

Postat la 10 ianuarie 2019 3193 afişări

Liderul Dreptei Liberale, Viorel Cataramă, a declarat, joi, că se opune aprobării proiectului noului pachet rutier care schimbă regulile europene în materie de transporturi, afirmând că se în România se vor pierde peste 60.000 de locuri de muncă din cele 120.000 existente în acest sector.

Avertisment fără precedent: În România se vor pierde 60.000 de locuri de muncă

”În data de 14 ianuarie 2019 se va vota noul pachet rutier în Parlamentul European prin care se vor schimba regulile europene în materie de transporturi. Scopul acestor măsuri este eliminarea concurenţei făcute de transportatorii din estul europei, iar românii vor fi printre cei mai afectaţi. În urma unui lobby pur protecţionist făcut în ultimii ani de ţările vestice, la începutul lunii decembrie 2018 miniştrii de transport din ţările UE au aprobat, la Bruxelles, acest set de măsuri. România s-a abţinut, în loc să voteze împotrivă, aşa cum o cer interesele transportatorilor români”, a declarat Viorel Cataramă.

 

El susţine că după adoptarea măsurilor, în România se vor pierde peste 60.000 de locuri de muncă din cele 120.000 existente în sectorul de transport.

 

”Cu toate acestea, niciun partid politic nu a luat poziţie faţă de această situaţie intolerabilă, care afectează a patra ramură de activitate, ca cifră de afaceri, din economia românească. Dreapta Liberalăse opune acestor măsuri şi îşi propune să se bată cu birocraţii europeni şi cu socialiştii din România care fac zile negre românilor din Sectorul Privat”, a adăugat Cataramă.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.