Simona Halep nu va mai juca în acest an

Autor: Andreea Tobias Postat la 15 septembrie 2022 48 afişări

Simona Halep anunţă că nu va mai juca în acest an: „Sezonul meu 2022 este încheiat. Ne vedem pe teren, 2023”.

Simona Halep nu va mai juca în acest an

„După cum ştiţi deja cu toţii, pentru că am vorbit despre asta de multe ori, în februarie, am fost foarte aproape să opresc tenisul pentru că nu credeam că am suficientă putere să revin în top 10. Treceam prin multe momente anxioase şi m-am gândit că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos emoţional. Apoi am avut noroc să descopăr Academia lui Patrick unde am simţit atâta pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis. Datorită lui Patrick, încet încet am început să cred că încă mai pot juca un nivel bun de tenis”, scrie Simona Halep pe Instagram.

Sportiva spune că a fost complet deschisă la tot ce i s-a spus să facă, cum ar trebui să o facă şi cât de mult ar trebui să facă.

„Am făcut totul din plin. Obiectivul meu a fost foarte clar: mi-am dat un an să revin în top 10”, adaugă Halep.

Apoi, Simona Halep scrie: „Sezonul meu 2022 este încheiat. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate. Ne vedem pe teren, 2023. Simt că mai am multe de dat pe teren şi am obiective de îndepinit”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
tenis,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.