S&T şi UTI contestă rezultatul licitaţiei pentru sistemul IT destinat actelor de stare civilă

Postat la 08 ianuarie 2014 100 afişări

S&T România şi UTI Grup au contestat rezultatul licitaţiei pentru sistemul de depunere a cererilor şi emitere online a actelor de stare civilă, după ce Ministerul pentru Societatea Informaţională a anunţat, la 13 decembrie, câştigătoare oferta Romsys pentru 117,8 milioane lei (26,5 milioane euro).

S&T şi UTI contestă rezultatul licitaţiei pentru sistemul IT destinat actelor de stare civilă

 Romsys a depus oferta în asociere cu Indra Sistemas şi Mercury 360 Communications, împreună cu subcontractanţii Technology Network Services, Quantrio Consulting şi Star Storage, conform anunţului ministerului din 13 decembrie.

"În data de 13 decembrie 2013, Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI) a încheiat procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru sistemul integrat de emitere a actelor de stare civilă (SIIEASC). Câştigătorul desemnat este asocierea formată din Romsys, Indra Sistemas, Mercury 360 Communications, împreună cu subcontractanţii Technology Network Services, Quantrio Consulting şi Star Storage, cu o propunere financiară de 94.999.664,00 lei, fără TVA (117,8 milioane de lei, cu TVA - n.r.)", se arăta în comunicatul MSI.

La licitaţie s-au înscris şi consorţiile formate din S&T România, Siveco România, Expert One Research SRL, Frontal Communications SRL şi BCS Business Consulting Software SRL, precum şi UTI Grup, CertSIGN şi AM Project Design&Consulting SRL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/s-t-si-uti-contesta-rezultatul-licitatiei-pentru-sistemul-it-destinat-actelor-de-stare-civila-11868872
11868872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.