S-a vândut DINAMO! Cine este noul patron al clubului cu una dintre cele mai lungi tradiţii din fotbalul românesc

Postat la 29 mai 2018 708 afişări

S-a vândut DINAMO! Cine este noul patron al clubului cu una dintre cele mai lungi tradiţii din fotbalul românesc

Ionuţ Negoiţă nu mai este patronul lui Dinamo. Omul care a condus formaţia din Ştefan cel Mare în ultimii şase ani a vândut pachetul majoritar de acţiuni. Noul patron al "câinilor" a achitat datoria pe care Negoiţă o avea către Nicolae Badea, fostul acţionar.

Noul şef de la Dinamo este George Drăghia (29 de ani), administratorul SC Lotus Perfect Products SRL, firma care a plătit datoria de două milioane de euro pe care Negoiţă o avea la Nicolae Badea, scrie Gazeta Sporturilor.

Drăghia a preluat 93% din acţiunile lui Dinamo, adică tot ce avea Negoiţă. Acesta este patronul lui Dinamo, în acte, din 16 mai 2018. Drăghia a scăpat clubul din Ştefan cel Mare de datoria de două milioane pe care Negoiţă o avea la Badea, care este, de fapt, o restanţă din 2013, de la vânzarea clubului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.