Romtelecom: Serviciul informatii clienti, cu pana la 50% mai ieftin

Postat la 14 septembrie 2010 132 afişări

Serviciul 118932 Informatii Numere Clienti al Romtelecom este cu pana la 50% mai ieftin decat alte servicii similare din piata, conform unui studiu intern al operatorului de telecomunicatii.

In functie de durata apelului, tarifele serviciului 118932 Informatii Numere Clienti pot fi chiar si cu 50% mai mici decat cele pentru servicii similare practicate la nivelul pietei, releva un studiu intern realizat de Romtelecom. Mai exact, pentru un apel de doua minute, un utilizator va plati cu pana la jumatate din tariful perceput de alti operatori pentru acelasi serviciu.

Apelurile catre 118932 initiate din retelele Romtelecom, Orange, Vodafone si Cosmote presupun un tarif unic de 0,37 de euro per apel, la care se adauga costul de 31 de eurocenti pe minut, cu TVA inclusa.

Romtelecom si-a marit recent baza de date printr-un parteneriat cu Pagini Aurii, punand astfel la dispozitie utilizatorilor care apeleaza serviciul 118932 informatii privind atat datele clientilor companiei, cat si cele ale companiilor din Pagini Aurii. In plus, din luna august a acestui an compania a lansat si 118300, serviciu de Informatii Numere Clienti in limba maghiara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Romtelecom,
servicii,
clienti
/actualitate/romtelecom-serviciul-informatii-clienti-cu-pana-la-50-mai-ieftin-7224615
7224615
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.