RIB îşi schimbă denumirea în Idea Bank şi se mută în Hermes Business Campus

Postat la 08 iulie 2014 30 afişări

Romanian International Bank, bancă recent achiziţionată de către grupul financiar polonez Getin Holding, îşi schimbă denumirea în Idea Bank şi îşi mută sediul într-un spaţiu de 3.500 metri pătraţi închiriat în Hermes Business Campus, dezvoltat de compania belgiană Atenor, unde vor lucra 300 angajaţi.

RIB îşi schimbă denumirea în Idea Bank şi se mută în Hermes Business Campus

 Romanian International Bank va trece printr-un proces de rebranding şi va deveni Idea Bank, iar banca îşi va muta sediul central, precum şi divizia de recuperare a creanţelor GetBACK Recovery, în două etaje ale Hermes Business Campus. Etajele 5 şi 6 ale clădirii vor găzdui peste 300 de oameni, asigurând în acelaşi timp chiriaşului soluţii pentru nevoia de expansiune ulterioară, se arată într-un comunicat al Colliers International, companie care a coordonat procesul de închiriere.

"În procesul de selecţie a unei locaţii pentru sediul nostru din România, am căutat cu predilecţie un spaţiu în nordul Bucureştiului, care să fie în acelaşi timp reprezentativ pentru sectorul în care operăm", a declarat Rafal Marcin Juszczak, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Getin Holding.

Banca se mută în Hermes Business Campus dintr-o clădire proprie, măsură luată pentru a permite instituţiei financiare să se concentreze pe activitatea sa de bază.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rib-isi-schimba-denumirea-in-idea-bank-si-se-muta-in-hermes-business-campus-12908112
12908112
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.