Penny Market deschide primul său magazin în Reşiţa şi ajunge la o reţea naţională de 150 de unităţi

Postat la 08 iulie 2014 62 afişări

Rewe România deschide miercuri un magazin Penny Market la Reşiţa, primul al retailerului din acest oraş şi al 150-lea la nivel naţional, a anunţat retailerul, investiţia într-o astfel de unitate fiind de circa două milioane euro.

Penny Market deschide primul său magazin în Reşiţa şi ajunge la o reţea naţională de 150 de unităţi

 Noul magazin Penny Market a creat, la nivel local, 16 locuri de muncă.

Rewe România, parte a grupului german omonim, mai operează în România opt magazine XXL Mega Discount.

În luna mai, Rewe România anunţa că are în plan deschiderea a peste 35 de magazine în următorii doi ani şi a unei noi platforme logistice.

Astfel, în perioada 2014-2015, Rewe România urmează să deschidă între 35 şi 45 de noi unităţi Penny Market şi o a treia platformă logistică, în zona Moldovei, după cele două deja existente, în Turda, judeţul Cluj, şi Ştefăneştii de Jos, din judeţul Ilfov.

Potrivit unor informaţii anterioare, investiţia într-un magazin este de circa două milioane euro din care jumătate reprezintă costul terenului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/penny-market-deschide-primul-sau-magazin-in-resita-si-ajunge-la-o-retea-nationala-de-150-de-unitati-12905578
12905578
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.