Primul oraş cu temperatură controlată din lume: are 450 de hectare şi poate primi anual 180 de milioane de vizitatori

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 iulie 2014 632 afişări

Primul oraş cu temperatură controlată din lume: are 450 de hectare şi poate primi anual 180 de milioane de vizitatori

Autorităţile din Dubai se pregătesc pentru o nouă premieră: construcţia "Mall of the world", cea mai mare construcţie de acest gen din lume care va avea o suprafaţă de 4,5 milioane metri pătraţi. Spaţiul va include 100 de hoteluri, un parc tematic, mai mult săli de teatru şi instituţii medicale. Toate acestea vor fi conectate, creând primul oraş cu temperatură controlată din lume.

În anunţul făcut, şeicul Mohammed bin Rashid nu a detaliat costul proiectului sau data la care acesta va fi finalizat.

Complexul va putea primi 180 de milioane de vizitatori anual şi reprezintă cel mai recent proiect de infrastuctură menit să ajute la revenirea unei pieţe lovită puternic de criza din 2009.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primul-oras-cu-temperatura-controlata-din-lume-are-450-de-hectare-si-poate-primi-anual-180-de-milioane-de-vizitatori-12902154
12902154
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.