REPORTAJ: Singura elevă din Sibiu cu zece la bacalaureat vrea să devină chirurg şi să rămână în România

Postat la 07 iulie 2014 37 afişări

Singura elevă din judeţul Sibiu care a obţinut media zece la bacalaureat, Denisa Savu, vrea să devină chirurg şi ar prefera să rămână în România pentru că spune că iubeşte această ţară şi speră că sistemul sanitar se va mai schimba.

REPORTAJ: Singura elevă din Sibiu cu zece la bacalaureat vrea să devină chirurg şi să rămână în România

 Denisa Savu a împlinit 19 ani în luna martie şi este o tânără frumoasă, modestă, veselă şi optimistă. E convinsă că optimismul a ajutat-o întotdeauna, iar la examenul de bacalaureat a contat şi faptul că nu a fost deloc stresată.

A învăţat bine întotdeauna, chiar dacă nu a fost o tocilară, şi nu a avut deloc emoţii pentru bacalaureat. Nu se aştepta însă să ia chiar media zece.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reportaj-singura-eleva-din-sibiu-cu-zece-la-bacalaureat-vrea-sa-devina-chirurg-si-sa-ramana-in-romania-12901235
12901235
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.