Lafarge vrea să vândă activele din România, în cadrul procesului de fuziune cu Holcim

Postat la 07 iulie 2014 63 afişări

Operaţiunile din România ale producătorului francez de ciment Lafarge sunt propuse pentru vânzare, alături de active din mai multe ţări, în cadrul procesului de fuziune cu Holcim, astfel încât cele două companii să obţină aprobarea autorităţilor de reglementare pentru fuziunea celor două grupuri.

Lafarge vrea să vândă activele din România, în cadrul procesului de fuziune cu Holcim

 Lafarge este prezent în România în principal pe piaţa cimentului, dar şi pe segmentul betoanelor şi agregatelor. Lafarge şi Holcim concurează pe piaţa românească cu Carpatcement, parte a grupului german HeidelbergCement.

În primul trimestru, vânzările de ciment în România ale Lafarge au crescut cu 37,4%, în principal datorită condiţiilor meteo favorabile, care au facilitat începerea mai devreme a lucrărilor de construcţii la mai multe proiecte.

Fuziunea dintre Holcim şi Lafarge are nevoie de aviz în privinţa concurenţei în 15 dintre statele membre UE şi face obiectul unei analize extinse a Comisiei Europene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lafarge-vrea-sa-vanda-activele-din-romania-in-cadrul-procesului-de-fuziune-cu-holcim-12899836
12899836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.