Circulaţia pe Calea Văcăreşti, restricţionată parţial, pentru lucrările la un nou pasaj subteran. Cum va ARĂTA pasajul Piaţa Sudului - FOTO

Postat la 07 iulie 2014 30 afişări

Circulaţia pe Calea Văcăreşti va fi restricţionată între strada Mărţişor şi Şoseaua Olteniţei, de marţi după ora 10.00, pentru începerea lucrărilor la pasajul subteran Piaţa Sudului, proiectul urmând a fi realizat cu fonduri europene, în 18 luni.

Circulaţia pe Calea Văcăreşti, restricţionată parţial, pentru lucrările la un nou pasaj subteran. Cum va ARĂTA pasajul Piaţa Sudului - FOTO

 Traficul pe Calea Văcăreşti se va desfăşura pe trei benzi de circulaţie pe sensul de mers către Şoseaua Olteniţei şi pe două benzi de circulaţie pe sensul spre bulevardul Tineretului, faţă de trei benzi pe sens, existente în prezent, se arată în comunicatul de luni al municipalităţii.

Totodată, se închide temporar accesul din Calea Văcăreşti la benzinaria Agip şi se instituie restricţia de oprire în zona lucrărilor.

Tot de marţi, de la ora 10.00, staţia de autobuze "Şos. Olteniţei" unde opresc liniile 312, 313, 381, 634, N103, N105, amplasată pe Calea Văcăreşti dupa intersecţia cu Şoseaua Olteniţei, pe sensul de mers către Piaţa Unirii, şi staţia "Piata Sudului" a liniei 634, amplasată pe Calea Văcăreşti, înainte de intersecţia cu Şoseaua Olteniţei, pe sensul de mers către terminalul "Romprim", se suspendă.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/circulatia-pe-calea-vacaresti-restrictionata-partial-pentru-lucrarile-la-un-nou-pasaj-subteran-cum-va-arata-pasajul-piata-sudului-foto-12902761
12902761
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.