Restricţii pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului

Postat la 18 aprilie 2013 24 afişări

Circulaţia pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, se desfăşoară cu restricţii, în zona Lunca Cornului, circulaţia fiind blocată pe două dintre cele patru benzi ale drumului, pentru executarea unor lucrări de reparaţii la carosabil.

Restricţii pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului

 Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, joi, pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, unde au loc lucrări de întreţinere a drumului.

Astfel, în zona Lunca Cornului, spre Valea Prahovei, două dintre cele patru benzi de circulaţie ale drumului sunt blocate pentru lucrări de reabilitare a carosabilului. Traficul rutier în zonă se desfăşoară pe celelalte două benzi ale drumului rămase libere.

Poliţia le recomandă şoferilor să respecte semnificaţia indicatoarelor amplasate în zonă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/restrictii-pe-dn-1-intre-ploiesti-si-brasov-din-cauza-lucrarilor-de-reabilitare-a-drumului-10762026
10762026
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.