RCS îşi înghite discret rivalii şi atacă zona rurală

Postat la 13 iulie 2012 46 afişări

În ultimul an operatorul de cablu RCS&RDS a cumpărat 200.000 de clienţi de la rivalii mai mici, pentru care va plăti în jurul a 20 mil. euro.

Compania RCS&RDS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, a preluat în ul­timul an de zile, potrivit infor­maţiilor ob­ţinute de ZF de pe pia­ţa de telecom, apro­xi­mativ 200.000 de abonaţi prin achiziţii succesive ale unor rivali mai mici de pe piaţa de cablu, pa­tru tranzacţii având loc doar în prima parte a aces­tui an.

RCS&RDS, com­pa­nie controlată de omul de afa­ceri Zoltan Teszari din Oradea, nu a anunţat nicio achiziţie realizată în 2012, însă patru dintre ele au devenit în cele din urmă publice: Telemach din judeţul Neamţ, Euro Cable din Timiş, Kabex Prod­com din Cluj şi Bitzone din Dâmboviţa. Una dintre cele mai mari firme preluate este Telemach din Piatra-Neamţ, care are peste 30.000 de abonaţi şi afaceri de peste 2 mil. euro.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RCS,
rivali,
zona rurală
/actualitate/rcs-isi-inghite-discret-rivalii-si-ataca-zona-rurala-9857186
9857186
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.