Ravinder Takkar îşi încheie pe 15 iulie mandatul de CEO al Vodafone România. “Vodafone Group va anunţa în perioada următoare noul CEO pentru România”.

Postat la 23 iunie 2017 121 afişări

Ravinder Takkar, CEO-ul în mandatul căruia cifra de afaceri a subsidiarei locale a grupului britanic de comunicaţii Vodafone a revenit pe creştere iar investiţiile în reţeaua mobilă au accelerat, concomitent cu expansiunea centrelor de servicii internaţionale din Bucureşti, va prelua la jumătatea lunii viitoare un rol complex de management în India, poziţie din care va fi preşedinte al Vodafone Group Services, va reprezenta interesele Vodafone în India şi va fi responsabil şi de dezvoltarea business-ului Vodafone în regiunea Africa, Orientul Mijlociu şi Asia Pacific. Divizia Vodafone Group Services are aproape 6.000 de angajaţi şi oferă servicii de tehnologie, reţea, finanţe şi administrative pentru subsidiarele la nivel global ale grupului britanic.

Ravinder Takkar îşi încheie pe 15 iulie mandatul de CEO al Vodafone România. “Vodafone Group va anunţa în perioada următoare noul CEO pentru România”.

"Începând cu data de 15 iulie 2017, Ravinder Takkar va prelua funcţia de Preşedinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development, rol în care va fi responsabil de reprezentarea intereselor Vodafone în India, inclusiv de crearea şi integrarea cu succes a noului joint-venture (companie cu capital comun) dintre Vodafone India şi Idea. În plus, el va fi responsabil de dezvoltarea business-ului Vodafone în regiunea Africa, Orientul Mijlociu şi Asia Pacific (AMAP), raportându-i lui Vivek Badrinath, CEO pentru regiunea AMAP. Astfel, Takkar îşi încheie mandatul de trei ani de CEO şi preşedinte al Vodafone România, rol pe care l-a preluat în mai 2014”, conform datelor communicate de companie.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.