Cum arată rochia de mireasă de 1,2 milioane de lire sterline a moştenitoarei Swarovsky

Autor: Georgiana Călin Postat la 22 iunie 2017 601 afişări

Victoria Swarovsky, moştenitoarea de 23 de ani a imperiului Swarovsky, s-a căsătorit săptămâna trecută şi a avut o nuntă fastuoasă în stil italienesc. Aceasta a continuat petrecerea în St Tropez, acolo unde îşi va petrece luna de miere, împreună cu soţul său, magnatul Werner Murz, arată Daily Mail.

La nuntă aceasta a îmbrăcat o rochie personalizată, realizată de Michael Cinco, designer la care apelează celebrităţi precum Beyoncé, Jennifer Lopez, Rihanna şi Lady Gaga.

Rochia a costat peste 700.000 de lire sterline şi a fost împodobită cu 500.000 de cristale Swarovski. De asemenea, mireasa a avut o trenă de opt metri şi pantofi de la Jimmy Choo.

Cei doi, care s-au întâlnit în 2010, şi-au depus jurămintele în Catedrala San Giusto, în faţa a 250 de prieteni apropiaţi. Şi-au început weekendul de lux cu o noapte înainte de nuntă, servind o cină cu „paste şi dragoste” la The Piazetta din cadrul Falisia Resort and Spa, şi au găzduit un brunch de rămas bun în ziua de după ceremonie.

Victoria, care s-a născut în Innsbruck, Austria, a cântat "The Cronicles Of Narnia: Voyage Of The Dawn Treader" şi a câştigat versiunea germană a "Dancing With The Stars" în 2016. Ea este fiica lui Paul Swarovski, care lucrează pentru companie împreună cu sute de membri ai familiei sale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.