Proprietarii de masini vechi, despagubiti doar pe jumatate

Postat la 07 octombrie 2009 7 afişări

Pentru o masina de 10.000 euro, dupa 10 ani, suma maxima pentru reparatie nu poate trece de 4.200 euro.

Daca cineva a avut ghinionul unui accident auto si este nevoit sa isi repare automobilul pe baza politei RCA a soferului vinovat, trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare. In plus, in cazul in care masina nu mai este la prima tinerete, soferul ghinionist ar trebui sa se astepte la o suma mult mai mica aprobata pentru reparatii decat in situatia in care automobilul era nou.

Companiile de asigurari lucreaza pe baza unei grile privind limita de uzura. Suma in limita careia service-ul va putea face reparatia automobilului depinde, printre altele, de numarul de km parcursi, starea generala a masinii, unde se ia in calcul inclusiv starea tapiteriei si a scaunelor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RCA,
asigurari,
polite,
despagubiri,
accident,
reparatie
/actualitate/proprietarii-de-masini-vechi-despagubiti-doar-pe-jumatate-4969193
4969193
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.