Profit şi vânzări în urcare pentru Volkswagen, în pofida crizei din Europa

Postat la 31 iulie 2013 42 afişări

Volkswagen a avut în trimestrul al doilea un profit operaţional de 3,44 miliarde euro, în urcare uşoară faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, şi vânzări de 52,1 miliarde euro, în creştere cu 8,5%, depăşind estimările analiştilor în pofida crizei din Europa.

Profit şi vânzări în urcare pentru Volkswagen, în pofida crizei din Europa

 Succesul noilor modele şi reducerea cheltuielilor au ajutat cel mai mare producător auto european să acopere efectele crizei economice din zona euro, unde vânzările de automobile sunt aproape de minimul ultimilor 20 de ani.

Profitul operaţional a urcat de la 3,38 miliarde euro în al doilea trimestru al anului trecut la 3,44 miliarde euro în perioada aprilie-iunie din acest an, potrivit rezultatelor preliminare prezentate de companie. Analiştii anticipau scăderea indicatorului la 3,07 miliarde euro, potrivit Bloomberg.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/profit-si-vanzari-in-urcare-pentru-volkswagen-in-pofida-crizei-din-europa-11184770
11184770
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.