Profi a deschis în Sibiu cele şase magazine preluate de la Al Comsib

Postat la 26 martie 2012 15 afişări

Reţeaua Profi a redeschis cele şase magazine Al Comsib din Sibiu, preluate în februarie. “Pentru a face tranziţia cât mai lin, aceste magazine vor continua să funcţioneze timp de câteva luni sub numele de Al Comsib”, declară Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food.

de Ioana Mihai

De la momentul preluării, retailerul a reorganizat magazinele, la nivel de lay-out, personal, gamă de produse, dotări cu echipamente. Magazinele au suprafeţe cuprinse între 300 şi aproape 800 mp.

Reţeaua Profi a ajuns la 113 magazine, cifra de afaceri din 2011 fiind de 214,5 milioane de euro, în creştere cu 29% faţă de 2010.

Profi trece acum printr-un proces de reaşezare, iniţial fiind activ pe piaţa pe segmentul de discount; acum se reorientează către profiul de supermarket.Pe piaţa românească reţelele de supermarketuri sunt în plină expansiune, între acestea numărându-se Mega Image, Billa şi Carrefour Market.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Profi,
Sibiu,
magazine,
Al Comsib
/actualitate/profi-a-deschis-in-sibiu-cele-sase-magazine-preluate-de-la-al-comsib-9438602
9438602
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.