Prima ţară din lume care a ridicat toate restricţiile impuse de Covid-19

Postat la 09 iunie 2021 193 afişări

Prima ţară din lume care a ridicat toate restricţiile impuse de Covid-19

Ministerul Israelian al Sanatatii confirma anularea restricţiilor impuse de Coronavirus incepand cu luna iunie 2021.

Rutina de dinainte de pandemie va fi reluata treptat. Momentan, copiii nu sunt inclusi in aceasta actiune.

Ministerul Israelian al Sanatatii confirma anularea restricţiilor impuse de Coronavirus incepand cu luna iunie 2021, ca urmare a succesului inregistrat de programul de vaccinare la nivel naţional.

Numărul actual de cazuri zilnice (bazat pe o medie săptămânală) a scăzut de la 8.600 în vârful crizei sănătăţii la doar 27 săptămâna aceasta, cu 510 infecţii active.

Rutina de dinainte de pandemie va fi reluata treptat, incepand cu accesul in anumite locaţii fara dovada vaccinarii pana la eliminarea mastii in spaţiile inchise.

Cerinţa de a purta măşti în interior rămâne însă în vigoare cel puţin în următoarele două săptămâni, timp în care experţii din domeniul sănătăţii vor evalua dacă vor renunţa şi la această directivă.

Turismul redevine accesibil calatorilor straini Israel deja a iniţiat si un program pilot dedicat turistilor din afara ţarii.

Incepand cu luna mai, Ministerul Turismului permite primelor grupuri internaţionale sa viziteze Tara Sfanta cu condiţia ca toti turistii ce trec granita sa fie vaccinati si sa se supuna unui test PCR inaintea imbarcarii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
impunere,
restrictii,
ridicare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.