Premierul Poloniei consideră că atacul de la Londra are legătură cu politicile UE privind migraţia

Postat la 23 martie 2017 116 afişări

Premierul polonez Beata Szydlo a declarat că atacul terorist de la Londra are legătură cu politicile UE privind migraţia, sugerând că atentatul justifică opoziţia Varşoviei faţă de primirea refugiaţilor, relatează agenţia de ştiri Reuters.

Premierul Poloniei consideră că atacul de la Londra are legătură cu politicile UE privind migraţia

"Aud foarte des în Europa: nu lega politica privind migraţia de terorism, însă este imposibil să nu faci această legătură", a declarat joi premierul polonez pentru postul de televiziune N24.

La începutul acestei săptămâni, în cursul unei vizite la Varşovia, Dimitris Avramopoulos, comisarul UE pentru Migraţie şi Afaceri Interne, a cerut statelor europene să ajute ţările UE care se confruntă cu problema influxului de refugiaţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.